18 julio 2006

3 euros




Aquesta és la quantitat que han pagat cadascun dels valencians per la visita de 25 hores del papa Ratzinger a la capital de Llevant. Suposo que una part dels ciutadans que habiten aquesta comunitat estaran molt d'acord en pagar 3, 6 ó els euros que facin falta, però també n'estic segur que n'hi haurà molts altres que no pagarien ni un cèntim per la visita d'aquest senyor que va sense pantalons pel carrer, de fet estic convençut que molts dels valencians que han pagat dels seus impostos els 3 euros haguessin agrait molt més que aquests diners anessin destinats a la reforma de la línia de metro que va cap a Torrent, o a l'acondicionament de l'asfalt de molts carrers que queden com queden despres de les falles o més control policial en els barris i el centre de la ciutat, per no parlar d'ajut a programes d'immersió linguística als ciutadans que han pagat els 3 euros i no saben parlar l'idioma català (o valencià com diuen els del PP i els blaveros).

De fet amb aquests 3 euros per cap hi ha molts valencians que haguessin pogut fer coses tant variades com:
- 3 cafes
- comprar una revista (no cal que siguin pornografiques, aquestes ja les compren els capellans)
- parlar una bona estona pel mòbil
- comprar un paquet de tabac (segur que fa menys mal que algunes coses que diu aquest home)
- pendre un refresc en un pub
- 3 preservatius (dels que prohibeix el Ratzinger Z)
- 4 talls de llom (a poder ser per menjar els divendres de quaresma)

En definitiva, que tota aquesta despessa hagues pogut ser molt més útil gastant-la d'un altra manera i en tot cas, no gastant-la en tonteries els valencians s'haguessin estalviat 3 euros per cap.

7 Comentaris:

Blogger Carmen Bellver 30/8/06 18:10

Bueno no está mal el presupuesto de 3 euros para un evento mundial. Ahora se está debatiendo cruz si, cruz no. Ya sé lo que opinas, pero tenía ganas de informarte. Un saludo

 

 
Blogger Guepmascle 3/9/06 02:29

La veritat es que trobo una estupidessa parlar de si una creu es queda o es fot enlaire, a mi m'agradaria arribar una miqueteta mes enllà en la reflexió, i fer la següent pregunta: era necesaria la creu i tot l'envolat per a que vingui un cap d'estat que no va condemnar el genocidi nazi fins fa 4 dies? montar un circ a un cap d'estat que diu que els gays i lesbianes són gent amb una disfunció genetica? gastar pressupostos públics pel cap d'una religió que va cremar a gent per no combregar amb rodes de molí? jo no em posicionare en si deuen treure la creu o no la deuen treure, ara, el que si et dic es que crec que mai l'haguessin tingut de ficar, i menys en un estat aconfessional, i on cada cop més gent no creu en aquesta religió (ara, els del vaticà compten com a catolics a tots els batejats, i crec que despres quan la gent te seny, molts deixen de pertanyer a aquest club, tot i que no formalitzen la seva baixa), baixa que per cert no es fàcil d'aconseguir, quasi et diria que es mes facil donar-se de baixa de telefonica que de l'esglesia.

 

 
Blogger Jobove - Reus 3/5/07 10:22

Hola, em estat al teu blog i el trobem molt interessant, felicitats.

Si tens un moment visita el nostre, el mes irreverent e iconoclasta del món, és troba a Reus (Baix Camp) – Catalunya.

Gràcies per la visita.

 

 
Anonymous Anónimo 3/5/07 22:00

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

 

 
Blogger Benjamí 20/6/07 16:28

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

 

 
Blogger Benjamí 20/6/07 16:29

Estic d'acord amb tu, en ves de fer venir el Ratzinger o organitzar o fer un circuit de Formula1 per fer creure que valencia es una ciutat puntal a Europa, podrien ocupar-se de moltes altres coses que els Valencians necessiten ( com la llengüa). Jo sóc de Lleida, peró tinc un company a valéncia, i m'explique coses tan subrealistes que cuasi no me les puc creure...

20/6/07 16:28

 

 
Blogger víct® 8/11/07 21:49

http://loqueparececaducoperoeseterno.blogspot.com/

 

 

Publicar un comentario

<< inici