18 julio 2006

Quin límit te l'estupidessa humana?




Perquè te de tenir límits, no?, tot i que de moment el govern Israelí ens intenta demostrar que no portant-la fins a l'infinit bombardejant Gaza i el Líban de manera totalment indiscriminada i contra els civils.

El que se'm fa més extrany (tot i que ja fa temps que d'aquesta gent m'ho espero tot) es que justament aquest pais etsa format en la seva majoria per jueus, que van patir a les seves carns l'estupidessa nazi d'una manera extrema, i en comptes d'aprendre que qui els va inflingir el mal estaba equivocat, sembla com si haguessin estat als camps de refugiats amb llibreta i llapis en mà apuntant totes les barbaritats que vàren fer els nazis per despres poder pràcticar-les amb els palestins.

Per altra banda, no puc entendre que ni el G8, ni l'ONU, ni la C.E. ni cap pais civilitzat no condemni el que esta passant des de fa temps a Palestina i encara més ara, el que passa també al Líban i el que esta apunt de passar a Siria, i despres a l'Iran...
Com pot ser que la política internacional resti a l'espera i no actui defensant els drets de les persones que són atacades sistematicament cada nit (ara mateix quan jo escric aixo) i no defensin el que en el seu dia van firmar a Ginebra ("Convenció de Ginebra"), i ja no parlo del tracte als pressoners de guerra, que també, sino al respecte als civils en un conflicte armat.

Com pot sortir un president de govern del pais més poderos del món o com el denomina un bon humorista galaico-català, "ese borracho cocainomano hijo de la gran p..." a dir-li al govern d'Israel que moderi la seva força?, Que se la guardin per anar a cagar la força!!!! collons!, però que deixin de matar a gent o es que aixi es pensen que recuperaran asl soldats segrestats? algú pot creure que amb la força i atacs desmesurats contra població civil, d'una manera totalment rancuniosa els tornaran sans i estavis, o es com sempre han fet, una escusa per poder atacar als palestins i a tothom que els molesti per a poder aconseguir la seva terra santa que Deu els hi va donar a les escriptures sagrades?, per cert, apart de donar-lis i deixar-ho a les escriptures sagrades, va deixar un titol de propietat, una hipoteca ja pagada, alguna cosa que pugui abalar que el territori que els hi donaba era de la seva propietat?

En definitiva, no anem per bon camí amb gent com els governants d'Israel, tampoc amb els de palestina, però aixo es un altre tema que segurament un altre dia també en tindrem de parlar.